Kék fehér tükrös tolóajtós beépített gardróbszekrény

Az alábbi képeken bemutatott tolóajtós beépített szekrény a legkedveltebb munkáim közé tartozik, leginkább azért, mert a kedves megrendelőm nem egy mindennapi szekrényt álmodott meg a hálószobájukba.

A szobába a kék szín dominál, így a választás a sötétkék és a fehér szín kompozíciójára esett. A középső tolóajtóba beépített tükör egyaránt funkcionál térnövelő és dekorációs elemként is. A szekrény két szélső ívelt mintájú ajtaját nem volt a legegyszerűbb elkészíteni, de én ezt nagyon nem bántam, mivel szeretem a koncentrálást igénylő munkákat.

A gardróbszekrény végső kinézete és az arányos fronthatás érdekében nagyon pontosan és precízen kellett megszerkeszteni az íves elemek formáját és nagyságát. A választó aluminium profilok hajlítása is komoly odafigyelést és ügyességet igényelt.
Végül a belső elrendezés, a fiókok, az akasztós rész és a polcok is a szekrénytulajdonos konkrét elképzelése szerint lett kialakítva.

(Ez a gardróbszekrény is a nemzetközileg elismert és közkedvelt kiváló minőségű Sevroll sínrendszerrel és csapágyas tolóajtó görgőkkel van felszerelve.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük